Wie zijn wij

Forever Uitvaartzorg is uitgegroeid tot een team van diverse disciplines, met als basis een persoonlijke en respectvolle samenwerking. Wij rekenen geen winstmarges over de producten of diensten die u via ons regelt (kist, uitvaartcentrum, etc). Het is ons uitgangspunt om met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan. Voor ons is het belangrijk dat u na afloop terugkijkt op een uitvaart die helemaal naar uw wens gegaan is en waarbij u zelf de invulling kunt geven die u voor ogen heeft. Wij staan open voor alle ideeën, waarbij wij met u meedenken over wat ook daadwerkelijk mogelijk is op een betreffende locatie en welke andere mogelijkheden er nog kunnen zijn.

U krijgt van ons vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart (en de periode daarna) dezelfde contactpersoon, zodat wij van elkaar weten wat de wensen zijn, zonder dat u dit meerdere malen hoeft uit te leggen. In hoeverre u gebruik maakt van onze expertise ligt helemaal aan uw wensen. Indien u zelf zo veel mogelijk wilt doen, kunt u bijvoorbeeld een aantal uur afspreken waarin wij u adviseren en helpen met de officiële documenten. Maar het is ook mogelijk dat wij in de week tussen overlijden en de uitvaartdienst alles van a t/m z voor u regelen. De keuze is aan u.

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de uitvaart wel kunnen regelen, omdat er een uitvaartverzekering is afgesloten bij een grotere organisatie. Juist dan is het mogelijk om ons in te schakelen. Wij werken vanuit een andere visie en wij letten er voor u op dat uw budgetwensen ook zo veel mogelijk worden gehonoreerd. Mocht u het interessant vinden en willen weten of u voldoende verzekerd bent voor uw wensen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende begroting.

Voor meer informatie over de mensen die zijn betrokken bij de activiteiten van Forever Uitvaartzorg, verwijs ik naar onderstaande links. Door er op te klikken komt u op de persoonlijke pagina's. Mocht u vragen hebben voor één van ons, stuurt u ons dan een bericht via de e-mail of het contactformulier, of belt u ons op het telefoonnummer van de startpagina. Wij horen graag van u!

 

Het team van Forever Uitvaartzorg ziet er als volgt uit:

Jolanda Schoorl – uitvaartondernemer, stervensbegeleider, eenzaamheidscoach

Virginie de Zanger – notarieel jurist met specialisatie erfrecht, adviseur nalatenschappen, begeleider voorbereiding levenstestament

Camiel Kat – mediator met specialisatie familiekwesties, boedel- en familiebemiddeling, nalatenschappen

Patricia van Meerkerk – ritueel begeleider, personal coach

Linda Frank – nabestaandenadviseur, hulp en advies bij rouw, verlies en nalatenschap

 

 

 

 

 

 

De komende maand komen hier ook de profielen te staan van de mensen die met mij samenwerken bij Forever Uitvaartzorg. Hierin zal te lezen zijn wat ieders specialisme is.