Wat doen wij

Forever Uitvaartzorg staat garant voor een mensgerichte uitvaart; eerlijk en respectvol. Wij organiseren uw uitvaart geheel naar uw wens, in combinatie met het eerlijk adviseren over de mogelijkheden. De onderneming onderscheidt zich door een heldere en transparante kostenstructuur, waarbij géén winst wordt gemaakt op ingehuurde producten en diensten. Forever is geen prijsvechter, maar wil ook niet dat u te veel betaalt.

Werkwijze

Persoonlijke aandacht vanuit het hart is de basis van ons handelen, ongeacht religie, cultuur of wensen. Het gaat er om dat het afscheid een reflectie is van het leven van de overledene, met respect en vertrouwen. Het is belangrijk vooraf te kunnen aangeven wat uw uitvaartwensen zijn, zowel voor u zelf als voor uw nabestaanden. Kiest u voor crematie of begraven, voor een groots afscheid of juist ingetogen. Wat kunnen wij voor u betekenen; wilt u ons alles laten regelen of wilt u dit grotendeels zelf doen? Samen met u bekijken wij stap voor stap hoe de uitvaart kan gaan verlopen, waarbij wij u veel regelwerk uit handen kunnen nemen.

Bij Forever heeft u één contactpersoon. Door een samenwerking met mijn team is er altijd een collega die zou kunnen waarnemen bij ziekte of vakantie.

In veel gevallen leren wij mensen kennen in een vervelende periode in hun leven. Door onze mensgerichte, positieve en nuchtere benadering kunnen wij hulp bieden waar het maar nodig is. Neemt u daarom gerust contact op, zodat wij samen kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.