Uitvaartwensen

senioren2

Steeds meer mensen staan er bij stil dat er een dag komt dat de eigen uitvaart geregeld moet worden. De één is hier meer mee bezig dan de ander en hier zijn meerdere redenen voor.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  1. Een familielid is overleden en opeens was daar de confrontatie met alle zaken die geregeld moesten worden. Van veel was eigenlijk niet bekend wat de wensen van de overledene waren. Hierdoor moesten de nabestaanden beslissingen nemen.
  2. U bent geconfronteerd met een (terminale) ziekte en u wilt diverse zaken goed geregeld hebben inzake de uitvaart.
  3. U heeft een uitvaartverzekering afgesloten en u wilt, puur informatief, weten of uw wensen met deze verzekering betaald kunnen worden. Hierdoor kunt u voorkomen dat nabestaanden later geconfronteerd worden met hoge extra kosten die zij moeten betalen.

Voor veel mensen is praten over ziekte, sterven en de uitvaart helaas nog steeds moeilijk of zelfs taboe. En dat terwijl het juist zo veel rust kan geven voor zowel degene die gaat sterven als de nabestaanden.

Het is aan te raden een afspraak te maken om uw wensen te inventariseren, waarvoor ik graag bij u langs kom. Dit alles is gratis en geheel vrijblijvend! Per jaar, indien gewenst, kan ik u een herziene opgave sturen i.v.m. eventuele kostenstijgingen. Hierdoor blijft u altijd goed geïnformeerd.

Bel 023 – 57 48 984 of stuur een e-mail naar info@foreveruitvaartzorg.nl om een afspraak te maken.