Referenties

Op deze pagina kunt u een aantal referenties vinden van families waar wij de uitvaart voor hebben mogen uitvoeren. Uit privacy redenen hebben wij geen persoonlijke namen toegevoegd.

"Wij hebben ons volledig kunnen richten op ons verdriet na het overlijden van onze vader. Jolanda regelde echt alles voor ons, waarbij ze ons wel steeds op de hoogte hield van de voortgang. Zij heeft de uitvaartdienst verzorgd zoals onze vader dat mooi zou hebben gevonden, waarbij zij ook uit onze naam heeft gesproken".

"Wat ik in die onwezenlijke tijd als positief ervaren heb, was dat Jolanda “meeliep” in het proces naar de begrafenis toe. Ze begeleidde niet, d.w.z. ze nam niet het initiatief, maar door de juiste vragen te stellen gaf ze mij de gelegenheid de begrafenis vorm te geven zoals ik het graag wilde. Mede door de manier waarop Jolanda haar werk oppakte, heb ik mijn meisje kunnen begraven op een manier die bij ons paste en dat is goed."

"Het was heel goed zo. Eigenlijk was het een heerlijke dag, gek genoeg. De ruimte waar we waren was heel knus, de zon scheen en opeens zag ik allerlei heel lieve en aardige mensen die allemaal van harte voor mijn broer waren gekomen. Hijzelf zou dik tevreden geweest zijn en het hartverwarmend gevonden hebben. En mijn ouders postuum ook. Ik bewaar zeker jullie naam en adres. Ik vond de samenwerking top tussen ons, veel fijner dan zo’n grote gevestigde uitvaartonderneming. Dat vind ik echt! Het was heel persoonlijk, en ik heb me echt door jullie gesteund gevoeld. Namens onze hele familie wil ik jullie zeer bedanken voor alle goede zorgen."

"De uitvaart is helemaal in het teken van mijn moeder geweest. Bedankt voor al je inzet en goede zorgen."

"Het was moeilijk binnen een jaar zowel mijn moeder als mijn vader te verliezen. Jij bent niet alleen heel goed en efficiënt in het regelen, maar ook de manier waarop. Je bent heel begripvol en meelevend."

"De uitvaart heeft op een sfeervolle wijze plaatsgevonden. Mijn tante lag er mooi bij. Jullie aanwezigheid was op een prettige manier "onzichtbaar". Ik zal jullie zeker aanbevelen."

"Bedankt dat je ook een waardevolle uitvaart weet te verzorgen als er niet veel budget voor is. Dank zij jou heeft onze moeder toch een heel mooi en passend afscheid gehad."