Profiel Camiel Kat

Camiel KatMijn naam is Camiel Kat. Ik ben mediator en gespecialiseerd in familiekwesties.
Natuurlijk, ik ben een kind van mijn ouders, maar ook een broer, een vader, een oom, een zwager, een neef en een opa. Familie vind ik belangrijk. Ik heb me eigenlijk altijd verdiept in familierelaties en vooral daar waar zich ruzies of problemen voordoen.

Na sterfgevallen in mijn schoonfamilie en in mijn eigen familie ben ik destijds bemiddelaar geweest in erfenisverdelingen. Deze rol is daarna vanzelf uitgegroeid en zo werd ik ook door anderen gevraagd een bemiddelende functie te spelen. Vanaf 2006 heb ik een praktijk in mediation en boedel- en familiebemiddeling.

Met mijn juridische achtergrond, mijn expertise als mediator en mijn levenservaring breng ik orde in de kluwen van emoties die zich rond het overlijden van familieleden vaak voordoen of die in de loop der jaren binnen een familie ontstaan zijn. Het is belangrijk dat er op de keerpunten van het leven rust is en dat er inzicht ontstaat hoe iets het beste kan worden opgelost. Ik help mensen die er alleen voor komen te staan, jongeren of ouderen die een steuntje nodig hebben om de stap naar de notaris te maken, maar ook ouders en kinderen die met elkaar overhoop liggen over de (aanstaande) afwikkeling van nalatenschappen. Allemaal voorbeelden uit de praktijk.
Ik ben blij met de samenwerking die we met elkaar hebben opgebouwd en waarin we ieders deskundigheid en kennis combineren. We vinden elkaar blindelings. Zo maak ik graag gebruik van de praktische aanpak van zaken door Jolanda en de juridische knowhow en het precisiewerk van Virginie.